SpecialsDe Noord Friese winkeltjesroute

 

'Bonte Blikvanger' is lid van de Noord Friese winkeltjesroute, een superleuke route door het noorden van Friesland. Goed te doen met de auto, maar wel zo leuk op de fiets! Met een kleine routekaart, die tevens dient als stempelkaart, ga je goed voorbereid op pad en kom je langs de allermooiste winkeltjes van Noord-Friesland. Zo maak je kennis met dit gebied en kun je prachtige objecten van glas zien, sierlijk bloemschikwerk en fraai en ambachtelijk bedrukt katoen. Ook doen een aantal beeldend kunstenaars mee en een b&b met een winkel vol Engels en Pools handbeschilderd serviesgoed. En natuurlijk ontbreken de woondecoratie en brocante-adressen niet!

Wat bieden wij?

Bij 'Bonte Blikvanger' kun je natuurlijk even gezellig zitten met een kop koffie of thee met iets erbij. Er is een dagsoep verkrijgbaar en we serveren ook eenvoudige, smaakvolle lunchgerechtjes.

Daarnaast kun je heerlijk rondkijken tussen allerlei mooie tweedehands en zelfgemaakte (woon)spullen, kleurrijk, origineel en zeer uiteenlopend in stijl. De gastvrouw is tevens meubelstoffeerster en je zult haar dan ook af en toe aan het werk zien. Ze maakt o.a. kussenhoezen van stof en leer in verrassende kleurstellingen.
Ook krijgen oude verstofte meubeltjes weer een nieuw leven, de gastheer van 'Bonte Blikvanger' maakt er weer een pronkstukje van!
Ook is er een doorlopende en wisselende expositie van teken- en schilderwerk van beeldend kunstenaar Aernout Voorthuijsen te zien, kleurrijk expressionisme!

Kom naar het hoge noorden van Friesland om te zien wat je er allemaal kunt ontdekken!

Voor de volledige informatie:  www.noordfriesewinkeltjesroute.nl
Elke laatste zaterdag van de maand!

 

 creatief1  creatief2